Over mezelf


 

Hallo ik ben Marga, geboren in 1960

Loop dus al een tijdje mee op deze aarde en heb hierdoor in mijn leven veel levenservaring opgedaan. Ik ben me door de jaren heen steeds meer bewust gaan worden dat ik een gave heb.

Zo rond mijn 35ste ging ik spirituele boeken lezen en vond daar veel herkenning in, kreeg antwoorden op vragen en merkte ook, dat er meer mensen waren met deze ervaringen. Heel langzaam werd ik me bewust van mijn “lijntje ”met boven en in moeilijke tijden kreeg ik inzichten of mensen op mijn pad waar ik op dat moment steun aan had. Het was een soort van thuis komen.

Later kreeg ik er een naam bij, ik was een Lichtwerker. Alles wat ik door de jaren heen beleefd had, had een doel! Het hoorde bij mijn bewustwording.

Zo vielen er steeds meer puzzelstukjes op zijn plaats en begreep ik waarom het woord ZIEL niet vreemd voor mij was en waarom ik altijd het goede in de mens zag. Ieder mens  was bezig met zijn eigen proces van bewustwording en bewandelde zijn eigen pad.

Door de massages die ik toen gaf kreeg ik beelden te zien en had ik contact met overledenen en Gidsen. Dit heeft zich in de loop der jaren uitgebreid.
In 2011 heb ik een Medium opleiding gedaan en in 2012 mijn Reiki- Master inwijding hierdoor ben ik op een andere manier gaan werken.
Op een Liefdevolle en zuivere manier krijg ik inzichten in de energie van andere mensen, hierdoor kan ik mensen helpen om weer een stukje verder te komen op hun weg naar bewustwording. Zonder oordelen of veroordelen.